III MARXA

INVITACIÓ PRESENTACIÓ III MARXA A BARCELONA

logoEl dijous 2 de juliol a les 18 hores al local del Casal de Barri “Pou de la Figuera”, carrer Sant Pere Més Baix nº 70 (a prop de les estacions de metro de Jaume I, Urquinaona, Arc Triomf) s’efectuarà la presentació de la III Marxa per una Catalunya sense atur, precarietat, pobresa i desigualtat que tindrà el seu inici el dilluns 6 de juliol, a les 9:00 hores a la plaça de la Vila de l’ajuntament de Badalona i finalitzarà el 9 de juliol a les 19 hores davant del Parlament.

En la presentació dels objectius i activitats de la III Marxa intervindran representants de les entitats que donen suport a la marxa.

En el marc d’aquest acte té lloc l’exposició fotogràfica de l’Assemblea de treballadors en atur de Barcelona, ??es passarà el vídeo de la II Marxa contra l’atur a Catalunya que va tenir lloc a l’octubre 2010, i finalitzarà amb un “pica-pica” .

Us esperem

Assemblea unitària promotora de la III Marxa

(S’adjunta Full III Marxa)

Per a qualsevol aclariment: Tel 661390670

(Castellano)

 INVITACION PRESENTACIÓN III MARCHA EN BARCELONA

 El jueves 2 de julio a las 18 horas en el local del Casal de Barri “Pou de la Figuera”, calle Sant Pere Mes Baix nº 70 (cerca de la estaciones de metro Jaume I, Urquinaona, Arc Triomf) se efectuará la presentación de la III Marcha por una Catalunya sin paro, precariedad, pobreza y desigualdad que tendrá su inicio el lunes 6 de julio, a las 9:00 horas en la plaza de la Vila del ayuntamiento de Badalona y finalizará el 9 de julio a las 19 horas delante del Parlament.

 

En la presentación de los objetivos y actividades de la III Marcha intervendrán representantes de las entidades que apoyan la marcha.

 

En el marco de este acto tiene lugar la exposición fotográfica de la Asamblea de trabajadores en paro de Barcelona, se pasará el video de la II Marcha contra el paro en Catalunya que tuvo lugar en octubre 2010, y finalizará con un “pica-pica”.

 

Os esperamos

 

Asamblea unitaria promotora de la III Marcha

 

(Se adjunta Hoja III Marcha)

 

Para cualquier aclaración: Tel 661390670

Esta entrada fue publicada en III Marxa. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *